Velkommen til innmeldingsiden for Norsk Nettverk for Down Syndrom.

Gjelder henvendelsen spørsmål, eller andre henvendelser,
vennligst benytt vårt kontakt oss-skjema.

 

Hvordan bli medlem?

For å bli medlem – trykk på knappen under og fyll ut medlemsskjemaet (skjemaet åpnes i et «nytt vindu»)

Innmeldings- skjema

Velg medlemstype og hvordan du ønsker å betale ditt medlemskap. Før medlemskapet blir registrert og går aktivt må kontingenten være registrert betalt.

Vi benytter Zubarus som medlemssystem og betalingsløsninger. Dette gjør det mer fleksibelt for våre medlemmer å velge hvordan dere ønsker å betale medlemskontingenten.

I skjemaet velger dere hvilke type medlemskap dere vil legge til, og fyller ut opplysninger for hver enkelt person. Det er mulig å legge til flere samtidig i samme husstand, familiemedlemmer.

OBS! Viktig informasjon som før du melder deg / dere inn:

  1. Hovedmedlem – kr. 150,- pr. år (er faktura mottaker, og den som står som betaler). Fyll ut alle feltene.
  2. Familiemedlem – kr. 75,- pr. år  (er andre i samme husstand, og må ha samme postadresse). Det er mulig å legge til flere samtidig, som hovedmedlem/støttemedlem.
  3. Støttemedlemkr. 150,- pr. år (medlemmer uten direkte tilknytning til person med Down Syndrom, eks. venner, bedrifter/organisasjon)

Et familiemedlem er person 2, 3, 4, i samme husstand. Dette kan også benyttes hvis det er venner av en familie som for eksempel melder seg inn, og er flere i husstanden.

VIKTIG! Hvis kun familiemedlem legges til i etterkant, så oppgi i kommentarfelt hvem som er fra før registrert som hovedmedlem, og send oss en melding.

Er du allerede registrert som medlem og ønsker å endre dine kontaktopplysninger, og se hva som er registrert, trykk på knappen under:

Endre mine opplysninger

Har du ikke mottatt påloggingsinformasjon, ta kontakt med oss ved å bruke vårt kontakt skjema.