Morodalsfestivalen_1250x171_2014

Velkommen til Morodalsfestivalen!!!

 

Morodalsfestivalen er en inkluderende musikkfestival for utviklingshemmede og alle andre som liker musikk og moro. Morodalsfestivalen arrangeres nå i samarbeid med Norsk Forbund for Utviklingshemmede. Festivalen arrangeres lørdag 14. juni i Nord-Odal, en times kjøring nord for Oslo.

Einar Gelius skal i år foreta den offisielle åpningen av festivalen kl. 12.00. Ettermiddagen før holder han et foredrag med tema «Nestekjærlighet, etikk og et inkluderende samfunn». Festivalen avsluttes kl. 18.30, slik at tilreisende kommer seg hjem i rimelig tid.

ARTISTER 2014: Rein Alexander (Norges mest kjente og sporty operasanger), Sputnik (Den ene og suverene), Bjølsen Valsemølle (Norges største kultband som spiller storbyrock – med udødelige sanger som Kong Vinter, Vålerenga Kjerke m.m. Vålerenga-fans og alle andre får ekte vare), Torstein Rolstad (Egentlig den beste sangeren på «The Voice» på Tv2 i fjor – og en kommende stjerne på artisthimmelen), Fargebandet (Supert band fra Kongsvinger med 10 årsjubileum), Rytmeregn (fra Grue) og United by Music (Bluesband fra Nederland med utrolig dyktige musikere). I år vil alt som skjer på scena bli filmet og vist direkte på en storskjerm på 25kvm, slik at blant annet rullestolbrukere ikke trenger å være nære innpå scenen for å få maksimal opplevelse.

Det er på festivalen også mulighet for gratis båtturer på Storsjøen og turer med gamle amerikanske biler langs landevegen. Morodalsfestivalen har i løpet av de 5 årene den har blitt arrangert fått et overraskende stort geografisk nedslagsfelt, som bare utvider seg. Vi har nå hatt grupper med utviklingshemmede festivaldeltakere fra 11 fylker i Norge og 2 län i Sverige.  Lokalavisen skrev i fjor at Morodalsfestivalen var blitt en nasjonal arena med internasjonale innslag. I år vet vi allerede nå at vi får besøk både fra Nederland og Spania.

Filmsnutt fra festivalen 2013

Innslag i Norge Rundt Nrk1 fra 2012

Festivalens hjemmeside: www.morodalsfestivalen.no eller facebookside

Se hele invitasjonen her.